When Style Matters

Студио

Студио „Меджик Нийдъл“ е едно от най-известните и емблематични студиа за татуирови в България. То е създадено през 1994г. от Людмил Василев, негов собственик и основен татуист и до днес. След повече от 25г. съществуване, студиото комбинира добрите традиции на професионлното татуиране с модерната визия на едно постоянно развиващо се изкуство.

Студио „Меджик Нийдъл“ винаги е било и ще бъде еталон за безкомпромисен професионализъм и качество! То е перфектната симбиоза между изящно изкуство и татуировките като една неконвенционална арт форма. Хилядите доволни клиенти и огромният брой награди са безспорно доказаелство за високата класа на татуировките с марката „Меджик Нийдъл“. През всичите десетилетия на съществуването си, основен приоритет на студиото е е да гарантира индивидуален подход и внимание към проекта на всеки един клиент. 

Студио Меджк Нийдъл винаги е готово да поеме моралната отговорност да осигури на клиентите си само и единствено най-доброто, което го прави едно от най-популярните и търсени студиа за татуировки в България и в момента! „Меджик Нийдъл“ е разположено в сърцето на София, на известната улица „Гладстон“. Студиото е обособено в две зони: работна зона за татуировки и лоби-галерия. В галерията се провеждат консултациите с клиенти, а също така всеки посетител има възожност да разгледа и закупи картини, принтове и други.

Студиото осигурява максимален комфорт и безопасност за всеки клиент съгласно всички нормативни уредби. „Меджик Нийдъл“ е единственото студио с осигурен безпроблемен достъп за хора в неравностойно положение. Независимо дали сте редовен клиент-колекционер или идвате за Вашата първа татуировка, то Вие винаги ще бъдете ДОБРЕ ДОШЛИ!